Födelsedag, illamående & packning

image105
Idag har vi firat lillasyster som blivit 1 år. Herregud så tiden går! Det märker man först när man fått egna barn tycker jag. Nu har jag full förståelse över mina föräldrars tjat om att "tiden går så fort" osv. Det gör den verkligen!
Nåväl, som ni kanske märkt så har jag inte varit så flitig här på bloggen den senaste veckan. Blev illamående på alla hjärtans dag. Trodde först jag ätit för mycket choklad(!) men det var nog inte enda anledningen för det har hållit i sig. Är trött och har ont i kroppen med så det är väl något jag dragit på mig. Idag känner jag mig piggare och håller i skrivande stund på att packa resväskan. Jag och barnen ska åka till Norrköping och hälsa på min syster under resten av sportlovet. Det ska bli jättekul! Så ni får ha överseende med att jag inte är så aktiv här på bloggen. Men glöm mig inte, snälla! Jag är snart tillbaka och då lovar jag att kolla in hos er och se vad ni haft för er! =)

?Kram ?

Kommentarer
Postat av: Pysselprinsessan

Krya på dig, och ha så kul på resan!! Kram kram

2008-02-19 @ 22:13:47
URL: http://pysslamera.blogg.se
Postat av: Jennie

Förstår dig precis. Här har förkylning och magsjukor avlöst varann.
Krya på er. Skönt med lite semster.
Ha de gott / Jennie

2008-02-20 @ 11:48:20
URL: http://www.vllaelvakulla.blogspot.com
Postat av: Anna

Klart vi inte glömmer dig! ;-) Ha det så bra i Norrköping och hoppas du känner dig återställd när du kommer tillbaka. KRAM

2008-02-20 @ 12:18:01
URL: http://tomteboanna.blogg.se
Postat av: jenny

grattis till lillasyster!!! kul att få fara och hälsa på syrran sin:-) Hoppas du snart blir av med eländet du fått. Kram/jenny

2008-02-20 @ 18:53:16
URL: http://jennyshus.webblogg.se
Postat av: Jeanette

Hej! Idag har vi firat födelsedag här hemma! Nästan samma dag som din lilla... Och det tar verkligen på krafterna. Men det är inte över än... Barnkalas på lördag med!! Krya på dig och hoppas ni får en kul resa!
Kram

2008-02-20 @ 22:22:29
URL: http://www.jeanettestankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0