Får jag lov att bjuda på...


Ja, så här såg det ut då jag skulle in med middagen i ugnen här om dagen. Hittar då ett par välgräddade vantar där. Vår spärr till luckan är trasig (farligt farligt, jag vet) och vid obevakat ögonblick har lillasyster lagt in sina vantar. Ugnen var som tur var inte på vid tillfället... De luktade inget vidare och nu ligger de i soptunnan de stackars vantarna.

Idag har jag arbetat sista dagen och nu väntar en förhoppningsvis härlig julledighet. Har haft fullt upp idag så jag har inte riktigt hunnit känna efter hur skönt det egentligen känns. Storasyster fyller 5 år idag och vi har haft gäster på besök efter jobbet. Imorron bär det av mot norr för julfirande så det är en hel del som ska förberedas. Jag blir alldeles snurrig av sådant. Men snart lägger sig lugnet, hoppas jag!


Dessa vackra tårtor har vi mumsat på ikväll.

Avslutar med två bilder från sovrummet i juletid. Och om jag inte uppdaterar under vistelsen i norr så vill jag redan nu önska er alla en RIKTIGT GOD JUL!!!


Mera julJa, nu är granen klädd hemma hos oss. Vi har plastgran och vi kommer att åka bort över jul och nyår så vi vill hinna njuta av den ett tag innan vi åker. Och det är ju så mysigt med gran! Här hemma går den i rött, rött och rött. Röda kulor i olika former, stjärnor, tappar samt pärlband. Dn är riktigt fin om jag får säga det själv. Däremot känner jag mig som en hemsk mamma då jag (bara för att få klä den som jag ville) passade på att göra detta då storasyster lekte hos kompis och lillasyster sov. Fy på mig!


Zinkhusen jag beställde har kommit och de levde upp till förväntningarna! Jättefina är de!


BIld1. Vi har nu äntligen hittat en tv-bänk som passar oss (storlek, pris, färg och utformning). Bänken kommer från Jysk och vi lyckades handla den på kampanj! Tack Sandra för tipset! Nu fattas bara tv:n...
Bild 2. Ytterligare två skoskåp har kommit upp på väggen i groventrén.
Bild 3. Denna söta tomtebebis fick jag i paket på julfesten med jobbet. Den passar in bland mina luvtomtar (köpta hos Elli förra året)

Nu ska jag förbereda inför morgondagens luciafirande. Ska se 25 st 5:åringar stämma upp i sång imorron. Ska bli mysigt.

♥Kram Jenny♥

Zinkhus på ingång

Här sitter jag i soffan sent en fredagkväll och slösurfar och hittar till en för mig ny butik på nätet, nämligen Nublu. På bara några minuter har jag lagt en order och väntar nu på att bli stolt ägare av två zinkhus! Mina allra första! Hade inte fastnat för dem förra året men nu tycker jag att de är så fina! Beställde ett lite bredare och högre och ett lite smalare och lägre. De blir nog fina intill varandra! Det blir en julklapp till mig själv. Känner mig mycket nöjd. Hoppas nu bara att de lever upp till förväntningarna. Nu är det dags att sova. En Stockholmsresa med kollegorna väntar. Klockan ringer 07.00. Natti natti!


© Bilder lånade från Nublu

Stop! Jag vill njuta av december!

Ja, dagarna fortsätter att rulla på. Jag som älskar julen och hela december månad, och vill mysa och njuta, känner att jag inte hinner med. Men snart ska jag mysa tänker jag varje dag men så rullar det på. Idag har vi haft "julfest" med jobbet, på lördag bär det av mot Sthlm och julmarknad på Skansen, nästa fredag luciafirande, pysselkväll och dagen efter det shoppingdag i Gävle. Sen fyller storasyster 5 år och det är dags att sätta sig på nattåget upp till norr för att fira julen på riktigt. Men hallå, stop, när ska jag hinna känna lugnet och bara njuuuuuta??? Men jag är nog inte ensam om att känna så gissar jag?!
Men jag har i alla fall en kille som hjälper mig att komma i stämning medans livet rullar på som vanligt...


Denne Peter är min absoluta favorit då det gäller att framföra julsånger och få mig i stämning!


Julen har hittat till oss oxå

Ibland blir det längre mellan inläggen än man tänkt. Dagarna rullar på och det är fullt ös från morgon till kväll. Men ikväll somnade båda barnen tidigt efter en tidig morgon och gympaavslutning för storasyster och sambon är på jobb i Göteborg då passar jag på att sjunka ner i soffan och tittar nu på "Äntligen hemma". Med laptop i knät (har en till låns och ack så härligt det är) så kan jag nu blogga lite medans jag kollar tv. Perfekt! 
I fredags efter jobbat började jag stryka gardiner och gräva bland jullådorna för att hitta lite pynt att plocka fram. Sent på kvällen var jag lagom trött och less men då hade jag i alla fall hunnit få lite juligt här hemma. Mer bilder kommer en annan dag.
♥Kram Jenny♥

RSS 2.0