Lite hemmafix

Nu är avlastningsbordet hemma och monterat. Jag är inte riktigt klar med "piffingen" men ett litet smakprov kommer här.Bordet är placerat intill trappan och då detta tar väldigt lite plats så behåller hallen sin rymd. Perfekt!
För att se skillnad så kommer här förebilder också.


1. Hur det såg ut när vi precis flyttat in för 1½ år sen, furuskänk.
2. När jag gjorde mig av med furuskänken gapade hallen tom och en fåtölj stod där ett tag
3. Sen började vi rusta datarummet till barnrum och då har vi haft databordet på den platsen (totalt kaos). Nu är dock datorn på plats, på sitt nya bord, i sitt nya rum.

Nu andas äntligen hallen harmoni och jag är väldigt nöjd med min nya möbel!
Sovrummet har också fått "tillökning" i form av Ikeas byrå MALM (behöver knappast någon närmare beskrivning).


Nu när lillasyster inte längre sover hos oss har hörnan där spjälsängen stod gapat tom en tid. Men nu är byrån på plats och den pryder sin plats väl.
Avslutar med en bild på mina rosor som är så vackra nu. Jag har nästan inga planeteringar alls på tomten (lite trist) men dock en massa rosor nedanför den ena altanen. Som just nu står i full blom!


Hemma!

Nu är vi så hemma igen efter 3 veckor på resande fot. Det känns toppen! Vi har haft det jättebra, men hemma är ändå hemma! Har nu hunnit packa upp och kommit i ordning så nu börjar det finnas tid till lite blogg också. =)Vi har hunnit med en tripp till Skellefteå och en tripp till Västkusten.
Vi har bl a:
 • träffat vänner och bekanta
 • åkt båt
 • besökt stadsfesten
 • shoppat
 • ett och annat besök i lekpark
 • badat
 • besökt bondgården
 • Liseberg
 • Vandrat i Kungsklyftan i Fjällbacka
 • Bio
 • Goda middagar utomhus
 • mm mm
och sist men inte minst bara njutit av lugnet, låtit barnen springa och leka fritt. Underbart!

Har så klart en massa härliga sommarbilder från vår semster men bjuder här på det som är mest relaterade till inredning då denna bloggen ju främst ska handla om det. (För er som läser min andra blogg, uppdatering kommer inom kort!)


Svärmors välkomnande och så smakfulla entré!


I denna ljuva miljö har jag spenderat de senaste veckorna.

Sen vi kom hem har sambon hunnit montera MALM-byrån till sovrummet (bild kommer senare) och vi har hunnit beställa ett avlastningsbord i ek till hallen (leverans på tisdag). Ang avlastningsbordet så ska äntligen hallen bli "klar" så när som på tapeter. Har sedan vi flyttat in sakta men säkert smygit in nya möbler och detaljer allt eftersom och snart känner jag mig klar! Kul!


Avlastningsbordet är perfekt i storlek för vår hall. Finns på Rusta och kostar 1295 kr.

Ett livstecken från mig

Hej, här är jag!! Tog bara en plötslig bloggpaus utan att underrätta er! Jag är fortfarande på semster, just nu på västkusten hos svärföräldrarna. Vi har det toppen! Vi åker hemåt om några dagar och då ska jag ta tag i bloggandet igen.Och jag har fått min allra första utmärkelse i bloggvärlden. Gissa om jag blev glad! Tack Elli! Jag borde skicka den vidare men känner att jag inte har tid till det i dagsläget. Men ni är många som förgyller min dag ska ni veta! Kram på er och fortsatt trevlig sommar!


RSS 2.0