Jenny going outSå var det då äntligen min tur att se filmen alla tjejer pratar om just nu, nämligen "Sex and the city". Och ja, jag älskade den jag med!!! Att jag sen fick se den med min bästa kompis som jag träffar alldeles för sällan gjorde ju inte stämningen sämre direkt. Vi hann med en bit mat på restaurang innan samt en sväng bland torgstånden då det är "Stadsfest" här i stan i helgen. Jag shoppade mig en ny väska och kan äntligen lägga den gamla och slitna skötväskan till historien (inte en dag försent).Skönt!


Den gamla skötväskan kontra den nya handväskan

Då min skötväska gick sönder då lillan var typ nyfödd så fick jag låna denna av en kompis. Den har verkligen fyllt sin funktion och jag är tacksam att jag fått låna den, men nu känns den inte rolig längre. Lillan är 16 månader och visst måste jag bära med mig blöjor fortfarande. Men min nya väska är tillräckligt stor för att rymma allt från blöjor, tvättlappar och extrakläder till plånbok, kamera och läppglans. =) Jag är nu sakta på väg från att vara endast "Mamma Jenny" till att vara Jenny igen. I augusti tar jag nästa steg. Då börjar jag nämligen arbeta igen, heltid, efter 1½ år som hemmamamma!

Semester i norr

Nu är jag och barnen på semester hos mina föräldrar. Vädret har inte varit det bästa vår första dag här men (peppar peppar) vi är i alla fall friska! Vilket vi inte var vid vårt förra besök. Bjuder på lite bilder från mina föräldrars hem.


I det nyfixade data/gästrummet bor jag och tjejerna. Det har blivit fräscht och snyggt. Se härLite utebilder som tydligt visar att växtligheten inte hunnit lika långt i sin "blommning "som hemma hos oss.  T ex så har  syrénerna redan blommat ut hos oss men här är de fortfarande fina!


.


Ikeashopping i helgen

Har i helgen tagit en tur till Ikea för att köpa lite möblemang som stått på inköpslistan en längre tid. Bland annat blev det så äntligen ett nytt databord. En enkel vit skiva med vita ben. Har tänkt mig att rymma både dator och symaskin, sida vid sida.


Nya data-/gästrummet

Nu kommer vårt datarum/ gästrum att vara väldigt plutti-nuttit ett tag framöver. Detta är alltså lillasysters gamla rum som även hunnit vara storasysters ( och vi har inte ens bott i huset i 1½ år än). Det kommer att få nya tapeter så småningom, men så länge får det vara som det är. Kan tillägga att sambon suckade en dag och sa "Jenny, vet du om att vi har tre rum i rosa nu". Jo, jag vet... Kan förstå den stackars mannen som vill ordna ett coolt rum för sina gitarrer och förstärkare. Vad får han, jo, ett hörn i ett rosa rum med hjärtan... *ler*


Så här såg datarummet ut innan lillasyster tog över

Gamla datarummet har alltid varit "hatrummet" så där har all bråte, tvätt och "göra-när-jag-får-tid-saker" hamnat. Men nu ska gamla databordet väck och det ska bli ett snyggt och ordnat datarum/ gästrum en trappa upp. De första gästerna kommer till midsommar så på fredag ska det stå klart! Återkommer med mer bilder senare i veckan.


Bokstäver på platsNu har lillasysters bokstäver från Panduro kommit upp på en tavellist också. Har dock inte riktigt bestämt mig var de ska sitta än, så ni får bara en detaljbild så länge.Det är inte ofta jag är med på kort. Är ju den som alltid står bakom kameran, trivs bäst så. Men ibland fotar sambon och här fastnade jag och storasyster Nova på bild. Den bjuder jag på. Tycker själv att det är så roligt att få ett ansikte på personen bakom bloggen. Fortsatt trevlig helg på er!

Till slut så...

Nu ska ni så tillslut få se lite bilder från skruttans nya rum. Är inte riktigt klar än då jag ska göra nån beställning av småsaker som ska höja mysfaktorn. Men i det stora hela så är det klart nu. Hon har flyttat ner och sover sin 3:e natt i rummet nu. Håll till godo.Utanför fönstret har hon ett fantastiskt paradisträd som blommar så fint just nu. (Syns inte så bra på bilden, men jag lovar, det är ljuvligt).Och jo, jag vet, jag skulle ju måla fönstret vitt och jag SKA måla, men det får bli sen! Fråga mig om nåt år så får ni säkert samma svar då, suck! Jag skulle så klart ha gjort det då vi ändå höll på men med barnen runt oss hela tiden tog liksom lusten och orken slut. Hon fick en ny vit fönsterbräda dock! *ler*


Och som en liten reminder, så här såg delar av rummet ut innan.RSS 2.0