Påsken 2008 hos svärmor

Jag vet, skulle ju inte uppdatera förrän efter påsken. Men så kommer man hem till svärfars som har så fint påskpynt. Då kan man ju inte låta bli att göra ett litet inlägg.

392948-129


Hej då sjukstugan!

392948-127
Nu lämnar vi Skellefteå och denna sjukstuga för den här gången. Imorgon flyger vi söterut. Där väntar sambo/pappa med bilen för att ta oss till västkusten och påskfirande hos farmor och farfar. Vi har varit sjuka större delen av vår tid här uppe så nu hoppas vi få vara friska och kunna hitta på lite roliga aktiviteter hos farfars!
Så ni får ha överseende med den sparsamma uppdateringen här på bloggen. Återkommer efter påskhelgen!

392948-128
Glad påsk på er! Kram Jenny

Tankar kring vardagsrummet

Just nu är det vårt vardagsrum som är i mina tankar. Ni kanske kommer ihåg vårt vardagsrum? Annars, titta här (och skrolla ner). Att det känns färglöst och lite tråkigt samtidigt som mysfaktorn trots allt infinner sig, annars hade jag inte stått ut! Har länge tyckt att den svarta skinnsoffan känts så trist och hård men otroligt praktisk när man har småbarn! Har tänkt att inget går att göra för att förändra det så jag får stå ut med den tills det blir dags för ny soffa. Men så såg jag i en inredningsbutik, att de möblerat med svart skinnsoffa, grön ryamatta och ett modernt och snyggt soffbord (i detta fallet i vitt). Wow! Det var ju riktigt snyggt! Att jag inte tänkt på det? Så nu står en ny matta med på önskelistan. Fast då lär det inte bli fler sitta-i soffan-och-äta-frukost-till-barnprogram för mig och barnen. =)
Nu finns följande på önskelistan:


1. Ryamatta i grönt. ( Jörgens matthus)
2. Dessa snygga panellängder ( Mio )
3. Har äntligen hittat en tv-bänk som skulle passa oss perfekt. Pallino från ( EM )
4. Lite snygga kiwi-lyktor i olika gröna nyanser ( Miss home )

Och till det lite snygga kuddar och nån pläd som matchar. Nu är jag så sugen på att shoppa loss! Kan väl börja i mindre skala och sedan "fylla på" allt eftersom.

Är också sugen på ett nytt soffbord men kan inte riktigt bestämma mig för typ eller färg. Jag tror att vi ska satsa på björk, då våra övriga möbler går i just björk och svart. Ett svart bord skulle nog bli lite för mycket svart. Eller vad tror ni?


Bilder © EM, MIO och IKEA
Lite olika bord som jag gillar. Tänk er de två första borden i björk. Min favvo idag är nog bord nr 1.

Trevlig helg på er!

Semester i norr

Fy så ineffektiv jag varit på bloggen. Men vi har hunnit med lite magsjuka och annat smått och gott den senaste veckan. Nu är vi däremot friska och kom idag upp till Skellefteå för en två veckors "semester" hos mormor och morfar. Åh så härligt med all snö! Jag och storasyster lekte ute i en av de stora snöhögarna idag. Jag undrar vem av oss som hade roligast egentligen?!


Annars har det väl inte hänt så mycket hos oss sedan sist. Jag har hunnit med en sväng till stan för att hämta ut lillasysters 1-års fotografier. Superfina såklart och värda varje krona. Men där försvann i princip mina sista "mammapengar" så resten av tiden på stan var ingen höjdare. Aldrig hittar man så mycket fint som när plånboken inte tillåter inköp. Jag hittade allt ifrån snygga gardiner, kuddar, ljus och plädar till snygga halsband och läckra toppar. Jag köpte en skarfs för 69 kr sedan åkte vi hem. Suck!

Tror att det hör årstiden till att man blir extra sugen på att fräscha upp hemma nu. In med lite ljusa pigga färger. Jag har hittat massor av snyggt som står på min inköpslista idag. Mitt problem är att jag inte kan begränsa mig och då blir det oftast ingenting i slutändan. Kan börja med att jag vill ha nya gardiner i vardagsrummet...och sen lite kuddar och några ljuslykter att matcha med. Men sen är ju den där tavlan i datarummet inget rolig, borde nog byta ut den. Och tapeterna i hallen, jo, det borde göras snarast och sen spegeln och just det, en ny matta i vardagsummet skulle ju göra hela skillnaden. Suck! Förstår ni mitt problem? Borde nog sätta mig ned med papper och penna, skriva upp vad jag vill förändra och göra upp en plan, tidsplan. Annars småfixar jag lite överallt och ingenting känns nånsin klart. Nån mer med samma problem?

gardin
Hittade dessa panellängder på Hemtex. Var på jakt efter några ljusa och fräscha paneler men så fastnar jag för dessa. Tycker själv att de känns lite väl vintriga men då jag har svarta paneler som hänger bakom skulle nog dessa bli riktigt fina. Får väl ta upp det röda i dem och matcha mot det. Får se...

Trevlig helg på er bloggvänner.

RSS 2.0