Ikea-tripp

Inläggen haglar inte direkt från min sida, men jag gissar att fler än jag gärna tillbringar eftermiddagarna ute i solen?! Vi håller på ute på vår inglasade altan. Har tvättat och nu oljat in ett varv (skulle nog inte skada med ett varv till men nu orkar jag inte mera). Vill börja inreda och boa in mig på altanen nu. För där tänker jag avnjuta åtskilliga middagar framöver.

Sambon är på jobb i Wien så jag och tjejerna får klara oss bäst vi kan här hemma. Idag slutade jag tidigt och vi tog en tripp till det  relativt nyöppnade IKEA här i Uppsala. Jag är jättenöjd med det nya varuhuset! Och att det nu är 3 ggr så stort som det vi hade tidigare är bara ännu mera toppen. Härliga ytor och ett bredare sortiment! Yes!Lite blandat till uterummet fick följa med hem från vår IKEA-tripp

Ps. Sambon har kameran med sig och jag känner mig liiiiiite handikappad. Men det får lov att gå! Får bjuda på bilder från altanen när den är klar och kameran hemma!

Hemma igen!

Så är vi nu hemma igen och tillbaka i vardagen. Vi har haft en toppenvistelse i USA. Visst har sambon jobbat en del men vi har haft mycket tid tillsammans i alla fall att hitta på roliga saker. Har hunnit med både shopping och sevärdheter, njutit av egentid och god mat!


En hel del shopping blev det. Shoppade bl a underkläder, hudvårdsprodukter, inredning och en klänning till bästa vännens bröllop i sommar!


Kan inte klaga på standarden på hotellen. Jättefräscht!Ja, Atlanta var en rätt stor stad. På 73:e våningen i skrapan längst till vänster tog vi ett glas vin en kväll medan vi sakta roterade och hade utsikt över hela stan. Mäktigt!


Ett foto i svart/vitt från en lokal fotograf i Knoxville (där spenderade mest tid under resan) fick följa med hem. Står nu och väntar på en ram. Vit eller svart, svart eller vit, har inte riktigt bestämt mig ännu...

Hälsning från andra sidan Atlanten =)

Just nu befinner jag mig i Knoxville, Tennessee. Trodde inte att jag skulle ha tillgång till internet här men se det hade vi.Trådlöst nätverk på hotellet. Så medan sambon är på konferens så kan jag ju surfa omkring på hans laptop. Vi har det jättebra här och jag är så glad att jag följde med! Min flygrädsla var på väg att sätta stop för det men som sagt nu är jag här och har det toppen.

Vi började vår resa i Atlanta, nu är vi i Knoxville i några dagar och sen tillbaka till Atlanta där shoppingen väntar. Alla malls ligger en bit utanför stadskärnan så det blir tyvärr inte mycket shopping på dagarna då sambon jobbar, men till helgen då ska det bli av.

Besökte Lenox Square  (kolla in listan på vilka butiker som finns i detta köpcentrum) i Atlanta och herregud så mycket det fint det finns både då det gäller kläder, inredning och hudvård osv. Var ska man börja liksom?

Hittade en sådan underbar butik med inredning för barn. Kolla här! Den heter Pottery barn kids och här kommer ett urval av deras produkter. Såååå mycket fint!!!


Flickrum


Pojkrum


BebisLek och inredning till barnrum

Nu ska jag fortsätta njuta av min ledighet här borta. Ha det så bra allihopa så är jag tillbaka här på bloggen på riktigt efter påskhelgen. Kram ♥

RSS 2.0