Dax för fredagsmys!!

Har nu avklarat min första arbetsvecka efter semestern och det känns oerhört skönt med helg. Det har gått riktigt bra att jobba (roligt att träffa alla barnen och kollegorna igen) och storasyster verkar trivas i förskoleklassen och på fritids och lillasyster har kommit in sig på sin förskola igen. Men trötta är vi allihopa så helgen är såååå välkommen!


Dock har vi att göra i helgen. Så här såg vårt altanräcke på gavelaltanen ut för två veckor sedan. Vi har skrapat och grundmålat men måste nu i helgen (om vädret tillåter) måla detta klart. Sånt här tycker jag är så tråkigt. Skulle mycket hellre tapetsera om hallen eller liknande inomhus, men jag vet, detta måste göras också, suck!


Vår andra altan (den inglasade) har fått lite nytt "piff" i form av två tavlor och en golvlampa. Har leta fram detta ur förrådet så för en gångs skull kostade det gratis att piffa! =)

Har även hunnit fylla år under semestern. Inte alls jämnt eller något så det var egentligen helt obetydligt. Men jag blev firad flera gånger om så jag var alldeles överväldigad. Ville bara få dela med mig lite bilder från den dagen (på både blommor och presenter). Tänk vilka fina vänner & släktingar jag har! ♥

♥Trevlig helg på er allihopa! Kram Jenny ♥

Pyssel & mattor

Idag har jag nu gjort min sista semesterdag. Efter resor upp till norr och ner till söder och avslutat med en vecka på hemmaplan så känner jag mig rätt nöjd med denna sommar och redo att ta mig an jobb och vardag på måndag. Vi har denna sista semestervecka skrapat och målat altanräcke. Jobbigt och inte vidare skoj men fint har det blivit. Har också hunnit med lite enkelt pyssel i form av siffror i dekorplast till brevlådan. Känner mig nöjd!

Har också hunnit med en shoppingrunda på stan som resulterade i diverse inredningsdetaljer. Bland annat ny matta och dörrmatta till groventrén/ tvättstugan.Semestern fortsätter


RSS 2.0