GOD JUL 2009En riktigt god jul önskar jag er alla ♥

Trevlig fjärde advent


Min adventsljusstake som hängt med i några år. Nästa år är jag sugen på en sådan vacker variant med stora ljus och siffror i zink eller liknande. De ljusen måste man ju kunna tända långa stunder varje dag utan att de hinner brinna ner tänker jag!


Julkorten tog sin lilla tid men nu är de äntligen skrivna och postade. I år köpte jag julkort till förmån för cancerfonden!


Juligt på skänken. Det vackra trearmade ljuset har min 6-åriga dotter stöpt i skolan. Det ska vi tända på julafton har hon bestämt.


Röda duken ligger på bordet. Allt för att få in den röda varma färgen som är jul för mig!

Måste visa er före- och efterbild på hörnan i köket där skänken Grimle nu står. Det blev så stor förändring att jag vill bjuda på den.

  
Före & Efter. Det är liiiite mer harmoni nu eller vad säger ni? :)


Grimle is in the house :)

Det blev en Grimle skänk från Ikea till mitt kök. Och jag är sååå nöjd med den hörnan. All röra som tidigare fanns på den gamla öppna hyllan är nu sorterat och gömt bakom dörrarna.Har nu också äntligen fått en rosa skönhet som gör mitt livg så mycket enklare. Som min svägerska sa "Välkommen till 2000-talet". Har aldrig tidigare ägt en bärbar dator. Men nu känns det väldigt gött! :)

Har nu också hunnit med både pepparkaksbak och lussekattsbak (som sambon gjorde med barnen medans jag var på jobbet, vilken karl va´?!) och jag börjar känna att jag hunnit med det jag vill hinna med i december och innan jul! Skön känsla!


Denna mugg var min julklapp från jobbet i år. Först trodde jag att det var ett skämt. EN mugg, var det julklappen från kommunen? Den är jättefin men hallå, EN mugg. Hoppas det är en dyr mugg åtminstone... :( Någon som känner igen märket?

RSS 2.0