Långt mellan uppdateringar

Fy, nu blir det så här långt mellan uppdateringarna igen. Men men, det blir när det blir. När mammaledigheten tog slut så fick jag förlika mig med det.I helgen hade jag besök av min bästa vän och hennes sambo. De hade bilat ca 70 mil för att hälsa på oss. Så otroligt roligt att få ha dem här! Dessa vackra tulpaner fick jag av henne!Gjorde för en tid sen en beställning via nätet på dessa söta lykthus och förra veckan anlände dem. De lyser verkligen upp sin plats i vardagsrummet. Är jättenöjd med dem.


Rosarutig gardin till storasyster & grönrutig gardin till lillasyster

Tjejerna har fått nya gardiner i sina rum. "Samma" gardin, bara olika färger. Gillar egentligen inte denna typ av gardinlängder. Gillar de med hällor eller öljetter alt enkla peneler, men så föll jag för detta söta rutiga tyg och då fick det bli dessa gardiner. Nu måste jag bara hitta orken att måla fönstren vita i sommar. För det skulle verkligen bli ett lyft!

Hyllor & bokstäver på platsMitt i sjukstugan, som vi återigen befinner oss i, har jag piffat lite i allrummet/ spelrummet. Hyllorna och bokstäverna har anlänt med posten och jag känner mig riktigt nöjd över resultatet. Hyllorna binder liksom samman soffdelen och tv-delen i rummet. Ska försöka fixa ännu bättre bilder någon dag från fler vinklar.

Trevlig helg på er!

RSS 2.0