SöndagsshoppingSå har jag nu äntligen fått ner alla julsakerna i lådor och ut i förrådet. Jag plockade undan allt till knut men eftersom jag var ensam hemma och barnen sjuka så hamnade allt på golvet i datarummet. Där blev det sen stående. Men i helgen gjorde jag ett ryck och det känns såååå skönt! Välkommen våren!

Efter 5-års kalas på lördagen väntade hippie-fest på kvällen. Vi hade riktigt skoj men man börjar vara för gammal för fester. Drack inte mycket alls och tyckte att jag åkte hem i bra tid också men ändå har jag varit slö, trött och efter idag. Herregud, man pallar inte mycket nu för tiden...  Visste också att ett besök hos vänner i staden samt storhandling med familjen stod på schemat idag så det var bara att bita ihop.

Lite kuligt följde med hem också förutom maten...


1. Lite vårfräscht från cult, passar bra i mitt turkosa kök!
2. Tjejerna fick välja ett nytt underlägg. Rosa elefanter till storasyster & robotar till lillasyster.
3. Denna "tidningskorg" var ett riktigt fynd. Hade kostat 149 kr och såldes nu på 75% av det priset. Det blev inte många kronor.


Korgen hade jag tänkt att sambon kunde ha sina speltidningar i men det ratade han direkt. "Kan ju inte ha tidiningar i en sån... De blir ju böjda ju..." Jaha, men då fick jag en ny korg till mina då istället. Helt okej för mig! =)

Har gjort min beställning från både ellos & panduro (se inlägg nedan) som jag går och väntar på nu. Ser fram emot att få pynta klart i "spelrummet". Återkommer med bilder då det är fixat.

♥Kram♥

Beställning på gång

Nu har jag spenderat en hel vecka hemma med sjuka barn. Lägg på det att sambon varit i Tyskland på jobb (hela veckan). Han tyckte lite synd om mig och sa vid ett tillfälle över telefon "När jag kommer hem så åker vi in och shoppar lite, okej?!". Han vet hur han ska få mig glad och pigg igen! =)

Jag har funderat lite kring detaljer till "spelrummet". Ska fixa ett tidningsställ till hans speltidningar ev också en snygg korg till golvet, typ modell tub eller liknande. Har hittat ett par hyllor hos Ellos som skulle kunna funka samt ett par fräcka bokstäver i papp, hos Panduro. Har ni inte sett dem så kolla in dem. Man kan ju måla och piffa dem som man känner. Men jag kommer att behålla dem vita. Texten kommer att lyda: GAME.

Detta projekt känns extra kul så sambon är med på noterna helt och fullt. =)

Sen har jag fått "godkännande" att köpa en nya lampa till köksfönstret. Hade en cylinderformad lampa som jag gillade skarpt. Men efter två missöden går den inte längre att rädda. Lyckades få med sambon på att köpa Cults cylinderformade snygging Gracilis. Ska se om jag hittar den på stan annars får det bli en beställning över nätet snart.


© Bild lånad från Mias online

Gott nytt 2009 på er!

Nu är vi tillbaka i vardagen igen efter en lång julledighet som vi spenderat i norra sverige med släkt och vänner. Vi har haft det jättebra och fick fira julafton med minusgrader och en hel del snö (precis som när man själv var liten). Mysigt! Väl hemma igen har vi väl mest pysslat med det vardagliga samt att packa upp resväskor och julklappar och komma i ordning. Men sambon har hållit på att fixa i allrummet där hans efterlängtade "spelrum"  nu håller på att växa fram. Men han får inte helt fria händer, jag kan så klart inte låta bli att tycka till om inredningen. Han kan få fixa med de tekniska prylarna så tar jag hand om resten! Jag menar, man får ju hålla sig till det man vet nåt om, eller hur?! =)Så till något helt annat. Nu ska ju julen snart "kastas" ut (vet att många av er redan gjort detta och jag ska ta tag i det till helgen tänkte jag) och jag satt ikväll och spanade runt på allt som ska plockas ner och undan. Fastnade då med blicken på alla söta julkort som pryder väggen i vårt kök. Köpte förra året ett rött band med tillhörand klämmor där jag sätter upp julkorten. Kul att på så vis kunna se dem dagligen. Annars är det så lätt att de bara blir liggande i en hög nånstans. Har ni haft någon liknande "lösning" då det gäller  julkorten eller något helt annat?


RSS 2.0