Semester!!!Vi har nu landat hemma efter semstertripp på Västkusten hos sambons föräldrar och ett besök i Norrköping där min syster bor. Nu väntar vi släktbesök på hemmaplan om några dagar. Att resa bort på semestern har sina fördelar men också sina nackdelar. Gräset var rejält långt när vi kom hem och det var ett riktigt träningspass att få gräsmattan någolunda snygg igen. Men nu är det gjort!

Mina svärföräldrar har precis renoverat sitt badrum så snyggt så jag bjuder er på några bilder.Här hemma har vi nu installerat luftvärmepump nr 2 (inget vidare skoj inredningsmässigt) men nu svalkar det skönt i sovrummet och förhoppningsvis så värmer det gott i vinter. Vi har många projekt som väntar framöver bl a ett badrum (modell mindre) som ska fixas i ordning, skrapa och måla altanräcken samt tapetsering av hallen som väntat tillräckligt länge nu. Så jag håller på att kolla tapter nu! Återkommer med bilder om några ÅR då det börjat hända saker... kanske tidigare.

Fortsatt skön sommar & semester till er!

Äntligen!

Jag har en ny älskling!

Idag har jag gått på min efterlängtade semester! I 5 veckor ska jag njuta av ledighet med familjen! Har börjat semstern med att premiärfota med min nya systemkamera. Vilken lycka!

Brukar inte visa så många bilder på barnen här på bloggen men idag kan jag inte låta bli. Måste ju få visa några kort från premiärfotandet. Håll till godo!

Nova

Tilde


Kompis


 Geggamojja =)


RSS 2.0