Bröllop & blomsterI lördags var vi som sagt på bröllop. Ett vackert, känslosamt och romantsikt bröllop! (För er som läser den andra bloggen finns fler vackra bilder att titta på där). Farmor och farfar var barnvakt och medans jag och sambon roade oss på bröllopsfest passade de inte bara barnen utan svärmor planterade också snyggt i mina fönsterlådor och krukor. Hade bara ledsna vårblommor där som desperat väntat på att få bytas ut. Hon är toppen min svärmor! Det blev så fint!

Glad sommar

Nu har det blivit en väldigt lång ploggpaus från min sida. Men vi jobbar fortfarande och på det så försöker vi njuta av sommaren med bad och kalas mm. Idag ska vi på bröllop och vi sitter nu och inväntar farmor och farfar som kör 50 mil för att sitta barnvakt åt våra små. Så gulligt av dem! Återkommer längre fram med en längre uppdatering på diverse nytt här hemma. Glad sommar på er!Tvättstugan


Vid senaste besöket på Ikea följde lite väggdekoration med hem. Vår förrådsdörr i tvättstugan är under all kritik. Tittar ni riktigt noga (fast gör inte det är ni snälla) så ser ni att den t o m är tejpad. Den var så redan på husvisningen för över 2 år sedan och vi sa att den ska vi byta ut bland det första vi gjorde. Här står vi nu fortfarande med samma trasiga dörr. Nu har jag tröttnat och kände att jag ville piffa till den lite i väntan på att den ska bli utbytt.


RSS 2.0