Lite mera nytt har flyttat in till Jennys hemI lördags tog vi en sväng till stan för lite shopping. Tjejerna fick lite nya vårkläder, sambon handlade elektronik och jag fick handla lite inredning. Så jag tror att vi alla var rätt nöjda! Ett "carpe diem" i svart och ett &-tecken i vitt har ockå flyttat in, bilder på det kommer en annan dag!
♥ Kram ♥

Lite nytt hemma hos oss

Hej på er tappra besökare (om jag nu fortfarande har några kvar???)
Den största anledningen till min långa bloggpaus är att min sambo förutom att jobba också studerar. I och med det har han lagt beslag på datorn här hemma på kvällar och helger så någon bloggtid för mig har inte funnits. Men när så tillfälle ges så får jag passa på. Här kommer lite nytt här hemma:Från kök mot uterum


Har försökt mysa till uterummet lite. Det är ju vår förlängning på köket under sommaren och vi spenderar mycket tid där. Har nu satt upp gardinerna jag köpte under senaste ikea-trippen. Det gjorde det genast mer inramat och ombonat utan att för den skull stänga ute ljuset. Vi har monterat vajer runt hela uterummet på vilken gardinerna hänger. På så vis kan man lätt efter tycke flytta gardinerna.


Vi har nu äntligen investerat i ny tv och tv-bänk i vardagsrummet. Den gamla tv:n funkade visserligen fortfarande men vi var så sugna på en ny, lite modernare variant. Då en av mina kollegor var i behov av begagnad tv så kändes det som om det var meningen. Hon köpte vår gamla billigt och vi kunde med någorlunda gott samvete inhandla en ny.


Före och efter bild på tv-hörnan.

Den nya mattan (även den från Ikea) hamnade i det "gröna" allrummet istället för i uterummet som jag först tänkt mig. Vi har inte haft någon matta under bordet här men ack så mycket mysigare det blev för fötterna nu.

Många kramar till er som tittar in♥
/ Jenny

RSS 2.0