Nu är all textil på plats!

Imorron kommer stakar och stjärnor och en och annan utvald tomte fram. Hur gör ni? Väntar ni med tomtar längre fram emot jul? Om ni har några över huvud taget? Jag tycker att tiden är så kort ändå så jag plockar fram de tomtar jag vill ha framme redan till första advent.
Julförberedelserna är i gång


Hur mycket jag än älskar det ljusa och fräscha och tycker att en vit jul även i inredning (inte bara i snö) är snyggt så är julen RÖD för mig. Jag bara måste ha in en massa rött, annars känns det inte juligt nog. Det är något med den där röda färgens värme som påverkar mig så starkt. Även badrummet går i rött som ni ser på bilden ovan.

Har i helgen besökt julmarknad och inhandlat både tomtebarn, glögg och lite rött cult. Nu längtar jag tills det är dags att börja pynta.


1. Brukar inhandla en julskiva varje år. I år blev det denna.
2. Tomtebarnen, glöggen och lite cult från marknaden (och en dotter med på ett hörn) :)
3. Brasan sprakar ljuvligt och vi myser i värmen. Hit med lite snö & kyla, jag är redo! :)


Bord och lite mera bord

Ja, inte duggar inläggen tätt här. Tack snälla ni som fortfarande tittar in och tack Jenny för efterlysingen. ♥
Det händer inte så mycket på inredningsfronten här hemma just nu. Vardagen med jobb och skola/ förskola och höstens mörker på det tar ut sin rätt.

Men jag har faktiskt påbörjat ett projekt "inreda en mini-walk-in-closet". Men jag har inte kommit längre än att tömma den tidigare klädkammaren. Väggarna är snorgröna (70-tal) och på golvet ligger en korkmatta från tidigt 80-tal. Här ska jag måla, sätta upp en liten fondvägg av tapet, samt lägga in en ryamatta som täcker hela golvet. Men efter att jag röjt undan så kom lusten av sig och klädkammaren gapar tom. Får se när jag orkar dra igång igen.

Har för en tid sedan fått ärva ett rumsbord av en kollega. Ett bord i samma träslag som vi hade innan men i betydligt nättare modell. Så det tog jag emot med glädje! Så i brist på andra bilder så får ni nu titta på "nya" och gamla bordet. :)
I jul kommer mina föräldrar hit, min syster med fam och senare också svärföräldrarna för att fira nyår. Jag skulle så innerligt vilja införskaffa ett nytt köksbord (modell större och modernare) tills dess. Men som vanligt så får man kolla till finanserna och göra prioriteringar. Jag och sambon är inte riktigt överens...än.


Nu ska jag fortsätta drömma i sängen. Natti natti & fortsatt trevlig helg på er!

RSS 2.0