Postorderkatalogernas ankomst

Så här i mellandagarna börjar postorderkatalogerna dimpa ner i brevlådan. Har som vanligt hittat många go´bitar som mer än gärna får flytta in hos mig. Här kommer bilder på några av favoriterna.

 
 
 

© Bilder från ELLOS.SE


God Jul 2010


Korg och blommorSyster med familj anlände ikväll. Med sig hade de denna finfina korg med innehåll till herr och fru Ohlson! ♥ Tänk vad glad man blir över sådan gåvor!


En julblomma anlände igår med blomsterbud från svärföräldrarna. Tack snälla ni! ♥


 
  

Nu är kylen fylld med julmat och det har kompletterats med ischoklad (av mjölkchoklad) och knäck som ska mumsas på till julen. Jag tror att jag är färdig nu, redo att bara mysa imorron på uppesittarkvällen. Dan före dopparedan! :)

Om inte tiden infinner sig så passar jag här på att önska er alla en riktigt GOD JUL!

Nu är även klapparna klara. Skööööönt!


Julgranen på plats


Imorgon fyller storasyster i familjen 7 år! Då står barnkalas på schemat och inför kalaset ville vi ha granen klädd och klar. Granen har funnits på plats under hennes 6 tidigare födelsedagar och kommer nu så också att göra detta år. I år har jag känt mig som en "duktig" mamma och låtit barnen vara med och klä granen samt att välja vad och hur saker skulle sitta. Liiiite jobbigt var det men den blev faktiskt helt underbar. Klart mycket charmigare än om jag klätt den själv. :)


Shopping


Jag har i helgen varit på shoppingtur i Gävle. Detta var något jag inte visste innan jag var på väg dit. Det var nämligen mina närmaste kollegor som "kidnappade" mig och tog med mig på shopping och middag för att fira att jag blivit fru! ♥


Köket i juletid


Även i år så är julen röd hos mig, eller röd och vit ska jag väl säga. Gillar det ljusa men bara måste ha det röda också. I köket har två stjärnor kommit upp i år (ett par som jag lånat på prov från en kollega). De sprider ett så härligt ljus så det får absolut sitta kvar hela julen. Sen är det så otroligt skönt att överskåpen är borta. Allt känns ju så mycket ljusare och luftigare. Och så enkelt det var att baka lussebullar i år. Inga skåp att krypa under då vi skulle kavla. :)
(Sen att jag drömmer om ett nytt kök, ett nytt köksbord och stolar samt en hel massa vit färg glömmer vi idag)


Årets julklapp från jobbet. Jättesöt liten julgrupp i krukan från Cult Design. Det var en positiv överraskning. Hade inga störra förväntningar efter fjolårets klapp.

Mera jul hos oss


Nu är vi i stort sett klara med julklapparna. Storasyster fyller dessutom år fem dagar före julafton så det blir en del shopping på schemat i december. Idag köpte vi det sista till tjejerna och har även fyllt på förrådet av omslagspapper. Så nu är det bara att ge sig på paketinslagningen. Tillsammans med lite glögg och julmusik så är det en ganska mysigt aktivitet.


Jag brukar köpa en ny julskiva varje jul och i år blev det Sarah Dawn Finers Winterland. Har dock inte hunnit lyssna på den än men imorron till lussebullsbaket är det dags.


Vad är väl december utan choklad? Vad vore väl livet utan choklad :) Maken och storasyster överraskade efter en tripp till stan ♥


Lite juligt från cult på vardagsrumsbordet


Ja, tyvärr så är fönstren fortfarande furufärgade... Dock har det i år blivit två hängande stjärnor i fönstret istället för de på fot förra året.


Ett rött hjärta, med "hjärtan på tråd". En bröllopspresnt som passar in mycket bra i det juliga hemmet :)


En bild från vårt 1:a adventsfika. Imorron tänker vi baka egna lussebullar. Ska bli både gott och mysigt!

RSS 2.0