Årets första tulpanerIdag kom svärföräldrarna på besök och med sig hade dom dessa fina tulpaner och även vasen som jag gillar skarpt. Jag älskar att få blommor av alla de slag. Synd bara att mina fingrar är allt annat än gröna...

Yngsta dotterns födelsedagBallonger, paket, blommor (det kom ett blomsterbud till 3-åringen!) & nya bäddsetet på plats i sängen


Love is in the air


Myser ni till det lite extra idag eller är det en vanlig söndag hemma hos er? Jag blev överraskad med lyxig choklad som jag tänker njuta av idag och av barnen har jag fått målade hjärtan på både papper och stenar. Utöver det så har vi nog en helt vanlig söndag här hemma. Nu ska jag hänga tvätten. :)

LampanFredag idag och äntligen helg! Idag har jag hämtat ut mitt paket från ellos. Nu har jag presenterna klara inför dotterns 3-års dag nästa fredag och lampan är monterad och på plats. Och den var precis lika snygg live som på bilden i katalogen= nöjd!
Trevlig helg alla bloggvänner ♥

Att möblera om...


I söndags sa min 6-åriga dotter att hon ville flytta sängen till den plats där skrivbordet stod och skrivbordet dit sängen stod. "Fast jag vet att du kommer att säga nej men jag vill det" var något hon lade till i nästan samma mening.  Min första tanke var just nej men innan jag sa något så gick jag tillbaka i minnet till när jag var liten. Vet inte hur många gånger jag möblerade om mitt rum. Hur många gånger jag hörde pappa sucka så smått då han fick lov att skruva upp sänglampan på nytt ställe för 125 gången. Men han gjorde det alltid och jag fick hålla på. Då hade jag inte hjärta att neka min dotter att göra detsamma. Det är ju trots allt hennes rum även om jag haft en tanke då jag från början inrett det åt henne.
Nu har sängen och skrivbordet bytt plats och det blev faktiskt helt okej! Nu ska snart pappan få montera sänglampan på sitt nya ställe. :)Så här såg hennes rum ut innan

I väntans tider...


Har i dagarna beställt Hello Kitty- sängkläder till dotterns 3-års dag. När jag då så lägligt hade 40% på valfri vara hos ellos så råkade det "åka med" en lampa också. Så nu går jag bara och längtar till leveransen anländer. :)

Mycket snö...


Idag har vi spenderat en del tid utomhus. Barnen och jag har busat i snön och sambon har skottat av tak. Nu räcker det med snö i alla fall har vi konstaterat. Så här ser vår gärdsgård ut i dag.

LördagkvällSambon reser bort med jobbet då och då. Denna gång gick resan inte längre än till Norge men när han kom hem igen hade han med sig hudlotion "Dolce & Gabbana" och chokladgodis i hjärtformad ask till mig. ♥


Ïdag har vi haft en riktig familjedag med dans (storasysters terminspremiär), bio "Prinsessan och grodan", restaurangbesök och sedan melodifestival på tv. En riktigt mysig lördag. Trevlig helg på er!


RSS 2.0