FredagsmyserVi fortsätter att mysa till det lite extra när det är helg. Övervåningens allrum blir inte använt så ofta förutom när det spelas tv-spel och annars som passage till vårt sovrum. Men nu har jag gjort mig till lite och faktiskt tänt lamporna och lite värmeljus. Det känns plötsligt som ett helt annat rum. Så fullt av liv liksom.

Trevlig fredagkväll på er. Här står nu chips och "Lets dance" på schemat. Älskar fredagsmys! :)

Lördagsmyser


Semlor


Jag älskar semlor och blev så glad när sambo för några dagar sedan kom hem med några från bageriet. Hade liksom glömt bort att det är det som jag brukar glädjas över när julen är bortplockad, näst efter tulpanerna! :)


Radio

Äntligen har jag en radio i badrummet. Varje morgon har jag tidigare pluggat in min handsfree på mobilen för att kunna lyssna på radio medans jag kommer i ordning. Men nu behöver jag inte det längre. En liten snygging från Clas Ohlson finns nu på plats på toaletten. En likadan men i svart finns sedan innan på skänken i köket.


Har VAB:at med lillasyster i tre dagar då hon varit magsjuk. Idag var hon dock mycket piggare och vi kunde spela spel, läsa och leka. I sin lilla kökshörna lagar hon gärna mat som hon bjuder på. Hon har så härliga kösdetaljer som även mamma gärna leker med.


Ketchup, senap, korv med bröd mm i tyg som hon fått av sin faster på födelsedagen och gosaker som hennes farmor tillverkat. Är de inte underbara!?

Trevlig helg på er! ♥


Snart ska julen ut

Jag har fortfarande kvar julen hemma hos mig, i alla fall i form av gardiner, stjärnor och julgran. Men nu har jag börjat planera för tiden efter julen och på söndag tror jag att jag tar tag i det projektet.
Jag har nog iofs smygstartat lite redan då jag i veckan hängde upp en ny hissgardin i hallen. Är så otroligt förtjust i dessa hissgardiner med knytband och känner mig nöjd med resultatet. Det ljusade upp den annars så "murriga" furudelen av hallen.Idag har vi tagit en tur till Ikea och jag har bl a fyllt på ljusförrådet. Temat går i vitt och grönt. Sen blev det nya fönsterlampor också. Fönsterlampor med dimer så man kan justera ljusstyrkan efter tycke. Perfekt!© Bilder från Ikea


Gott Nytt 2010!

Vi har hela julen och nyåret haft besök hemma. Först mina föräldrar och min syster med fam. Sedan svärföräldrarna och svägerskan med fam. Det har varit intensiva dagar men ack så mysiga! Vi brukar alltid åka bort över julen men i år kom de till oss istället och det har varit så härligt att få vara på hemmaplan!

Vi har fått så fina julklappar och fin hjälp med markservicen.


En manick som både skalar, delar och kärnar ur frukten. Helt suverän! Barnen äter mer frukt än nånsin!


En digital fotoram där det just nu rullar bilder från svärmors 60-års dag som vi firade med middag på Herrgård på nyårsdagen.Lite bilder från middagen på Herrgården


RSS 2.0