Midsommarhelgen

Vi har haft en jättefin midsommar och jag hoppas att ni haft det lika bra som vi. Vädret har varit toppen och både barn och vuxna har varit på gott humör hela helgen. Nu väntar jobb i två veckor till sen är det äntligen dags för den efterlängtade semestern!
Sommar, sommar, sommar :)


Sovrummet


Idag har jag bäddat rent och fräschat upp i sovrummet. Så i natt tänker jag sova riktigt gott. Det är verkligen en härlig känsla att nyduschad få krypa ner bland nya lakan, eller hur?!

Lycka är en egen koja
Bloggtorka

I brist på tid, ork och inspiritation vad de gäller inredning bjuder jag på bilder på mina fina. ♥


Storasyster 6 år


Lillasyster 3 år

Termos


Så var min fina Stelton termos ett minne blott. Fick den i födelsedagspresent för mindre än ett år sedan och har varit så nöjd med den. Men så dansade storasyster medans vi satt och drack kaffe i vardagsrummet. Hon kommer åt termosen som åker i golvet med en rejäl smäll och går i tusen bitar inuti. Åh så besviken jag blev!

MEN, sambon visade att genom att ha handlat på kort så hade vi samlat ihop en drös poäng som vi kunde nyttja till div prylar. Då jag går igenom de olika prylarna på listan finner jag Stelton termosar och klickar snabbt hem en. Nu har den anlänt och det känns toppen. Min förra termos var matt svart medans denna är blank svart men det gör inget. Det känns bara roligt med lite variation.


Den gamla vs den nya


Bjuder här också på en bild från idag em. Jag slutade tidigt idag så jag och tjejerna hann ta en cykeltur. Vi besökte badplatsen och badade fötterna. Åh vad ljuvligt med sommar!

RSS 2.0