Namnsmycke


En kompis till mig tillverkar namnsmycken till försäljning och jag har turen att få ta del av olika nyheter hon provar. Både jag och barnen har fått smycken i olika utföranden och de är verkligen jättefina och till ett bra pris. Då de inte kostar en förmögenhet kan man ju köpa olika smycken och variera sig efter tycke och smak för dagen.
Idag fick jag den här söta påsen innehållande ett armband och ett halsband med barnens namn på. Jättefina!!! På mig som oftast bär svarta tröjor kommer detta att bli en färgklick. Tack finaste Johanna. ♥

Smyckena hittar ni här (Johannelie Design)

Och vet ni, jag är inte den enda som bär smycken tillverkade av Johanneli Design, det gör bl a även Pernilla Wahlgren. Kolla här.


Mitt armband


Dotterns halsband

Påskpyntat hos oss

Idag har vi spenderat en hel del tid utomhus. Det är kanonväder och medans barnen roat sig med att måla i snön och leka med vatten så har jag röjt på vår inglasade altan för att kunna börja nyttja den dagar som denna. Idag var det så skönt där ute att vi kunde sitta i bara tröjan!
Jag och barnen tog sedan en promenad till skogen och letade upp lite påskris som vi klädde tillsammans. Nu är det påskfint ute på altanen (där har barnen fått vara med och pynta) och i köket (styr mamma med järnhand typ). :)
"Go å gla påsk! har nu intagit köksbordet


Tulpaner jag fått av bästa vännen ♥


De små kycklingarna har hittat sin plats på skänken intill mitt alldeles egna påskägg


Hittade dessa söta Tilda-ägg som barnen fått för något år sedan. De får ligga framme i väntan på påskharen. Hoppas han kan fylla även begagnade ägg! :)


Påskriset på altanen

En lördag på stanIgår var det lördag, vilket för oss innebar en tur in till staden då storasyster dansar. Medans hon dansade handlade vi lite mat och gott att dricka. Jag hann också med ett besök på Mique där jag införskaffade lite fint till den kommande påsken. Jag byter inga gardiner eller dukar osv men några små detaljer i gult vill jag ha till påsken. Så, nu är jag redo, den kan komma vilken dag som helst nu! :)

Mellodax :)


RSS 2.0