Provat nya naglarJag har för första gången i mitt liv provat på lösnaglar. När jag och bästa vännen i helgen tog en shoppingtur (och hon hade rabattkupong i sin ägo) så kände jag att jag gärna ville testa. Och jag gillade det! Vilken skillnad mot mina annars så kortklippta naglar. Men nu är de borta igen. Att arbeta på förskola med dessa naglar tror jag inte är nån vidare bra ide´?! :)

Mörkt, kallt och hungrigtHär om dagen fick vi ett totalt strömavbrott. Hela samhället "låg nere" i hela 7 timmar. Ganska intressant att se hur otroligt beroende man är av el. Jag skulle precis steka hamburgare då strömmen försvann. Så de stackars barnen fick äta fil och flingor till middag istället. Som tur var så hade vi kanelbullar då det var kanelbullens dag så det stillade väl en del av hungern som filen lämnade efter sig... Hann tänka tanken att vi ju kunde beställa pizza, men det gick ju inte då även pizzabagarn var utan ström...

Förutom att det inte blev en ordentlig middag så var det en ganska mysig kväll. Ingen tv och ingen dator som pockade på uppmärksamhet. Barnen på gatan var ute och lekte tillsammans den kvällen (händer så klart andra kvällar också men inte så många som de var just denna kväll) och vi tände en brasa samt ca 50 värmeljus och hade det jättemysigt! Tänk en sån kväll varje vecka kanske vore nåt!?

Lampan på plats


Nu är den på plats i allrummet och det blev en stor förrändring. Det gjorde mycket för helheten. Istället för den billiga plafonden som suttit högt uppe i taket så binder MASKROS-lampan samman soffhörnan på ett annat sätt.


Bild 1-3 med nya lampan och bild 4 på hur det såg ut innan

Tänk att denna skönhet kom i mindre storlek till slut. Kan tänka mig att fler än jag önskat detta!?
Och tack till svärmor och svärfar för födelsedagsslanten som blev till just denna lampa! ♥

MASKROS till allrummetoch imorron har mannen i huset lovat att montera den! Det ser liiiite krångligt ut så det får han gärna pyssla med. Ser fram emot att få se den på plats!Har en ny fönsterlampa i vardagsrummet med som jag diggar.
Hösten har minst sagt sina fördelar :)

RSS 2.0