Söndagsfix :)

Andra delen av hallen...


Före...


Efter...


En första före- & efterbild :)


Före...


Efter...


Inte riktigt klara...

Nu är semestern slut och projektet hall går lite långsammare än vanligt. Det har tagit sin lilla tid men då har vi varit borta en stor del av vår semester också och då händer det ju inte mycket hemma...

Men vi kan i alla fall börja ana slutresultatet. Ska bara få färg på de sista listerna samt på ekmöblerna. Sen kan vi nog anse oss klara. Underbara tanke!
Äntligen!

Grattis mamma och pappa till er fungerande toalett! :)

Mina föräldrar började för 10 veckor sedan sin badrumsrenovering. De fick då höra att arbetet beräknades vara klart på 14 dagar. 7 veckor(!) senare kommer jag och barnen "hem" för att fira sommarlov och badrummet är allt annat än klart. Vi fick i nödfall använda toaletten och då satt vi och vickade på stolen som endast var nedsatt i hålet. Spola fick vi göra med en hink! Skulle vi duscha fick vi låna duschen i kavartersgården (tack o lov för den). Men nu, 10 veckor efter start, är det äntligen klart. Och fint har det blivit!
(Ska tillägga att hantverkarna stötte på olika hinder och problem under arbetets gång som de inte räknat med därav den stora förseningen. Det är aldrig kul men än mindre kul när man endast har ett badrum/toalett! )

Här kommer en bildserie på renoveringen.


Före- ett badrum i bostadsrätten a´la 70-tal


Före- förutom det orangea golvet är det en prickig matta på väggen som matchar golvet :) Samt en öppen förvaring i inredningen som ger ett rörigt intryck.


Badrummet tömt


Arbetet påbörjat...


Nya golvbrunnar installeras och toalettens placering flyttas något


Torka, torka och torka. Fläkten går i många dagar för att all fukt ska försvinna.


Min lilla skrutta på toaletten under vårt besök. Visst ser det inbjudande ut?? :)Äntligen, det börjar likna något!


Efter- ett badrum har vuxit fram. Inget utöver det vanliga, men ett fräscht och stilfullt badrum.


Efter- badrummet andas nu mer harmoni än innan.

Gofika

Barnens farmor har utökat sin kollektion av gofika. Visst är de bara helt underbara! Jag och yngsta dottern lekte café i närmare en timme i lekstugan här om dagen!

RSS 2.0