Bröllopspresenter

Jag har varit urdålig på att uppdatera bloggen senaste månaden. Men jag ska försöka ta nya friska tag nu. Det händer inte mycket här hemma då det gäller förändring och fix i allmänhet så det är väl därför inspiritationen till att blogga inte varit så stor. Men nu vill jag bjuda på en bild på den finfina tavlan vi fick i bröllopspresent av Emils syster med familj. Den har nu intagit sin plats i vardagsrummet och vi älskar den!

De två händerna som gemensamt håller ett ljus är även det en bröllopspresent, från mina föräldrar. Har inte många skulpturer av det slaget i min inredning men denna älskar jag också! Tycker att den är riktigt vacker samt att symboliken är så fin!

Kram på er tappra som fortfarande tittar in. Ses snart igen! ♥

Nyårsafton 2010


Vi firade hemma, bara vi i familjen, i år. Vi har haft besök hela julhelgen och mellandagarna så vi kände att vi ville fira in det nya året i lugn och ro. Vi fick en både rolig och mysig kväll.
Trots att vi firade hemma på egen hand så ville vi duka fint, laga god mat och klä upp oss lite. Yngsta dotterna sa dock vid matbordet "När kommer kompisarna?". "Men vi hade ju bestämt att vi firar bara vi eftersom vi haft så mycket besök så länge nu", svarar jag. "Men varför ser vi då ut så här?" får jag till svar. Vad ska man säga? Man KAN faktiskt göra sig till lite även inom familjen... :)

  
Nyårsdukningen


Förrätten: Toast Skagen


Huvudrätten: Vitlöksmarinerad Oxfilé på potatisbädd


Efterrätten: Vaniljpannacotta med hallon

RSS 2.0