Morsdag & hallfunderingarIdag har jag blivit firad på mors dag med frukost på sängen, fina kort från barnen och ett presentkort från make up store! Blev så överraskad! ♥

I helgen har vi varit på storasysters vårföreställning (dans) på Uppsala stadsteater. En fantastisk upplevelse. Jag fick blinka bort en och annan tår. De är ju så söta och så himla duktiga!Det blev också en del shopping. Vi har äntligen handlat hem färg, VIT färg, för att kunna påbörja vår hall- renovering. Nu ska vi jaga bort en hel del furu. Vi tänker viga en del av semetsern till att jobba med hallen. Det är så svårt att få tiden att räcka till då man jobbar... men detta är något jag verkligen ser fram emot!

Men nu håller jag på att grubbla ihjäl mig på vad jag ska ha för tapet som fond. Tror också att möblerna får vara kvar men att de också får smaka på den underbara vita färgen!


Som ni ser så är hallen idag ganska mörk med många inslag av furu och ek. Ingen vidare kombination. Men det ska det förhoppningsvis snart bli ändring på. Det är väggen här (där vi hänger våra kläder) som vi planerar för en fondvägg.


Planen är att även måla ytterdörr, fönsterkarm och trappa(!). Vi får väl se hur långt vi orkar. Men när man börjar se skillnaden så tror jag nog att man får energi att fortsätta.


© Bild lånad från styleroom
Denna har jag som inspiritation och ser hur ljus hellen verkligen kan bli.

Det blev också lite shopping till mig själv i helgen. Äntligen har jag en svart skinnjacka i min ägo! Och två söta rosa toppar och ett halsband följde också med hem. Det är kul att handla när lönen precis trillat in. :)

     


Lite smått och gott

Åh, det händer så lite här hemma nu. All tid och ork går åt till att sköta det vardagliga (ni vet städa, plocka, tvätta). Det är fullt upp med jobb och skola och tiden och lusten till att driva bloggen har liksom inte infunnit sig. Men då och då så blir det ett inlägg i alla fall.


Har idag plockat ner den gröna ryamattan från allrummet ner till vardagsrummet för att få in mer vårkänsla. (Tidigare hade vi en svart matta). Det blev mycket ljusare och jag tror att den får stanna.

 
Jag är inte särkilt glad över vår soffa men jag försöker piffa upp den/ dölja den med olika kuddar. Det funkar tills maken ska se tv. Då ligger de allihopa i en hög på golvet. Han tycker att man ska rymmas att sitta i soffan också. Han är så känslig! :)


Jag och dottern har sammarbetat och byggt upp en typ av spegelvägg på hennes garderober


Nu kan hon äntligen se sig själv då hon dansar

Och förresten, här om veckan gick vår varmvattenberedare sönder. Men nu sitter äntligen en ny på plats och vi kan duscha varmt och skönt igen. Fast kan ju lova att jag heller använt de pengarna till något roligare...


RSS 2.0