Sugen på golvlampa!!!

Helt plötsligt så blev jag bara så sugen på en golvlampa till vardagsrummet. En i svart, med stor skärm, intill korgfåtöljen. Hittade ett alt på Ikea men tror nog att det finns fler ännu snyggare nån annanstans... Förslag?
Sen skulle det ju vara så fint med ett väggord där ljusssnurran sitter idag. Men vi har väv på väggen (suck) och jag tror väl knapast att det fäster på väv....  eller?



Kastar in lite bilder...

Dags att sova snart men jag ville hinna kasta in lite bilder innan helgen är över, helgbloggare som jag är! =)

Ungefär så här kul har våra senaste helger varit... Men gud så varmt och skönt vi ska ha det i vinter!!

Vi har faktiskt hunnit med lite shopping också den senaste tiden. Här kommer lite bilder på det.



Tvättstugan har fått sig en liten uppfräschning. Tänk vad bra och smart förvaring gör skillnad!


Äntligen har ett av dessa fina smyckesträd, från Åhléns, blivit mitt. Har fått en plats i på Malmbyrån i sovrummet. I ramarna på tavellisten (som jag för övrigt fått av min bästa vän, tack snälla R)  ska det komma upp kort på tjejerna i svart-vitt.


Och en korg att förvara div tidningar i till vardagsrummet.

Nu ska jag ta en dusch och leta mig i säng. Imorron är vi igång med ännu en ny arbetsvecka.
Kram på er!

Helgbloggerskan loggar in...

Här rullar dagarna på och tor-fre denna vecka har jag haft planeringsdagar med jobbet. Förutom allt arbete, både praktiskt och skriftligt så har vi hunnit med en tur till Grisslehamn där vi övernattat i stugor. Tog båten över till Åland och då blev det en del shopping, mest godis, men också detta vackra snö- halsband till mig själv! Känns alltid roligt att unna sig själv något då det annars oftast är barnen som får...



Imorgon blir det nog en tur till stan då just barnen skulle behöva lite nya kläder. Storasyster har endast ett par byxor som passar nu då hon skjutit iväg på längden och båda barnen skulle behöva ekiperas inför vintern. Så imorron lär pengarna rulla...



Dessa kläder från pop står på önskelistan till storasyster (fast då i färgerna svart och lila).
Lillasyster har redan fått en fin overall (i lila) från mormor och morfar så det slipper vi inhandla!!! Tack snälla!

Trevlig helg på er allihopa!

Småpiffat

Ja, jag vet, kanske är jag den tristaste bloggaren i landet just nu. Men vad ska man göra då inte tiden och orken räcker till??? Jag saknar att blogga jättemycket. Jag saknar er bloggvänner, att läsa era bloggar och alla kommentarer... Men jag får ta det för vad det är. Det kommer ett och annat inlägg då jag får tid. Har ju en blogg till, för släkt och vänner, och just nu har den hamnat högre i prio så de får veta vad som händer i barnens liv osv. Men nog om detta. Här kommer nu ett inlägg.

Idag var jag till posten och hämtade ut mitt paket från Jotex. Så nu har jag piffat lite i allrummet. Har längtat efter att få fixa lite här hemma, utöver tvätt och dammsugning. Så det var riktigt skoj!



Annars har varken tavla eller namnsmycke inhandlats än (se förra inlägget). Jag kan helt enkelt inte bestämma mig...

Måste bara avsluta detta korta inlägg med att berätta att jag i lördags var ut på krogen för första gången på nästan 6 år. Jag har varit gravid (2 ggr) och vi har flyttat, långt ifrån släkt och vänner och ja, det har helt enkelt inte blivit av. Men så i lördags fick jag min 30-års present av mina vänner, en middag på restaurang. Vi satt i flera timmar och åt gott och drack vin och det hela slutade med att vi hamnade ute på krogen. Vi hade verkligen jättekul! Så himla länge sen jag dansade disco och så himla skoj att hoppas och sjunga med till gamla och nya schlagers! Vi hamnade för övrigt på nätets vimmelbilder från helgen och den får jag ju nästan bjuda er på.
(Om ni undrar varför jag ens berättar detta så är det bara för att jag kommer att leva på detta länge. Det var verkligen vad jag behövde i min annars rätt "trista" och trötta vardag just nu)

© Bild lånad från Uppsalavimmel.se

RSS 2.0