Lite tidigt men ändå...



Nu kommer här en lite tidig påsk-hälsning från mig då jag inte kommer att vara tillbaka här på bloggen förrän efter påskhelgen! Nu åker jag på semester!!! Kram på er! ♥

Mera VAB men snart semester...



Så är det äntligen helg igen efter en lång arbetsvecka. Vid hämtning på förskolan upptäcker jag prickar på storasyster och inser att nu är det hennes tur att drabbas av vattkoppor.  Var ju hemma med VAB (för lillasysters koppor) i över en vecka för två veckor sen och nu är det alltså dags igen...

Men det blir bara VAB fram till onsdag för på torsdag åker vi söder ut. Vi ska lämna barnen hos farmor och farfar på västkusten och efter det sätter vi oss på planet som ska ta oss till USA!!! Jag reser aldrig så för mig är detta jättestort. Jag är skitskraj men ser samtidigt fram emot resan. Medans sambon arbetar ska jag njuta av lugnet på hotellet. Kanske besöka poolen, kanske t om testa på gymet (troligen inte men vem vet?!) och framför allt ägna mig åt något som jag faktisk är rätt bra på, nämligen shopping!

Atlanta by night
© Bild lånad från wikipedia

Gardiner, presenter & bröllop

Hela denna vecka har jag som sagt VAB:at med lillasyster. Under hennes sovstund på dagen har jag passat på att fixa sånt här hemma som jag haft liggandes i månader. T ex så har jag nu äntligen lagt upp gardinerna jag köpte hos Blomsterdesign i höstas. Det blev ljust och härligt i sovrummet. Precis som man vill ha det på våren!



Sambon har nu kommit hem från sin tjänsteresa (Helsingfors) och med sig hade han små presenter till oss. Det var absolut inget jag förväntat mig så det blev en glad överraskning. Tjejerna fick var sin ursöt Mumin-mugg och jag en ljuslykta från Iittala. Att han sen tänkt till att den skulle matcha färgen i köket fick mig att pussa honom en extra gång. Han kan minsann bara han vill! =)



Och sen måste jag ju bara, även om det inte har med inredning att göra, få berätta att min bästa vän ska gifta sig i sommar!!! Och min dotter har fått äran att vara brudtärna! Det ska bli så roligt, fantastiskt och härligt! Åh vad jag längtar!



VAB-dags igen, men med laddade batterier!

I helgen var jag och bästa vännen till huvudstaden. Min 30-års present från henne var en middag och melodifestival på plats i Globen (final-genrepet). Vi beslutade oss för att ta en natt på hotell också bara för att liksom lyxa till denna helg ännu mera! Och så härligt vi hade det! Här följer lite bilder:







Nu är jag hemma med lillasyster som fått vattkoppor och sambon är bortrest hela veckan. Men det gör inte så mycket. Jag har laddat batterierna nu och kommer att leva på detta länge! Tack älskade R för denna helg!



Ny säng till lillasyster

Så har ännu en helg passerat. Vi har i helgen haft besök av svärföräldrarna (som ägnat sig åt barnen) vilket resulterade i rejäl sovmorron. Det var så behövligt! Förra helgen hade vi en hemmahelg med lite fix. Bland annat fick lillasyster sin nya säng monterad. Hon är nu 2 år och har sedan i julas klättrat ur sängen. Så det var hög tid att byta spjälsängen mot en vanlig säng, en juniorsäng. Det var lite vemodigt att montera ner spjälsängen och bära upp den på kattvinden. Tänk att yngsta dottern redan är så stor att hon vuxit ur spjälsängen! Men hon är mer än nöjd över sin nya säng och mamma och pappa kan sova lugnare om natten i vetskap om att hon nu kan kliva ur sin säng uatn att klättra, hänga & hoppa!




RSS 2.0