Grimle is in the house :)

Det blev en Grimle skänk från Ikea till mitt kök. Och jag är sååå nöjd med den hörnan. All röra som tidigare fanns på den gamla öppna hyllan är nu sorterat och gömt bakom dörrarna.















Har nu också äntligen fått en rosa skönhet som gör mitt livg så mycket enklare. Som min svägerska sa "Välkommen till 2000-talet". Har aldrig tidigare ägt en bärbar dator. Men nu känns det väldigt gött! :)





Har nu också hunnit med både pepparkaksbak och lussekattsbak (som sambon gjorde med barnen medans jag var på jobbet, vilken karl va´?!) och jag börjar känna att jag hunnit med det jag vill hinna med i december och innan jul! Skön känsla!


Denna mugg var min julklapp från jobbet i år. Först trodde jag att det var ett skämt. EN mugg, var det julklappen från kommunen? Den är jättefin men hallå, EN mugg. Hoppas det är en dyr mugg åtminstone... :( Någon som känner igen märket?

Kommentarer
Postat av: Linruz

Grattis till nya datorn. Skulle inte klara mig en dag utan min bärbara.

Kram Lina

2009-12-08 @ 07:04:36
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Anonym

Skänken är jättefin, ser mysigt ut. Åh, en egen dator, vilken dröm och en bärbar också , det är verkligen något som står på min önskelista också.

I min kommun så har man också fått en mugg för några år sedan. Dock ingen mugg med design utan kort och gott en vinröd med vit insida och givetvis kommunens logga. :)

2009-12-08 @ 15:50:58
Postat av: Monika

Oj, undrar var mitt inlägg tog vägen, om du ser ett utan avsändare så är det från mig ;)

2009-12-08 @ 15:52:28
URL: http://monnell.blogg.se/
Postat av: Jenny

Du har fått både ett fint skåp och en söt dator ;-) Skönt att känna sig färdig! Jag har inte ens påbörjat det men jag har inte heller så mycket att förbereda. Haha ja det var en riktigt udda julklapp ;-) Kram Jenny

2009-12-08 @ 21:07:13
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/
Postat av: Camilla

Va fint du har gjort hemma, är så nyfiken på att se hur det ser ut i verkligheten, måste se till att komma och hälsa på någon dag.

Ja du det lät lite snålt med en mugg från Kommunen i julklapp, den var väl ganska fin men ni kunde väl i alla fall fått två kan man tycka...

Kram

2009-12-09 @ 12:49:43
URL: http://enkoppte.blogg.se/
Postat av: Therese & Elina

Fick vi inte en chokladask förra året? De är generösa i vår kommun. Hoppas ni har det mysigt i norr och friskar på er! kram

2009-12-09 @ 17:59:05
URL: http://sorkboet.blogg.se/
Postat av: Pysselprinsessan

Snyggt skåp! Å vilken fin dator! En riktig skönhet verkligen!

Kramar

2009-12-15 @ 19:53:10
URL: http://pysslamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0