Lördagkvällen hemma hos oss

Fotade lite med kameran här hemma och då hittade jag plötsligt inställningen för att kunna ta lite varmare och mysigare bilder. Så här kommer lite "hemma hos"- bilder. :)


Från kök mot vardagsrum


Vardagsrummet med öppna spisen till vänster som avgränsar vardagsrummet från köket.


Vardagsrum mot kök


Sambon bjuder på espresso och panacotta ♥

Höst


Idag har det varit en riktig höstdag. Det har varit mörkt och regnigt hela dagen. Men jag tycker nästan att det är lite mysigt. Man behöver inte känna stressen att man ska ut utan kan med gott samvete stanna inne och fixa.
Den härliga höstbuketten av lönnlöv ovan plockade min dotter till mig för några dagar sedan. Det är ju så himla fint med alla färger på hösten.

Sovrumsnytt

Jag gjorde för ett tag sedan en beställning hos H&M då barnen behövde en uppsättning vantar inför hösten. Då kunde jag inte låta bli att beställa de ursnygga örngotten som jag såg för först gången hos Anna. Tack för tipset och inspirationen Anna!Just nu går alla mina tankar och varmaste kramar till Annelie med familj! ♥ Titta in på hennes blogg och skänk ett bidrag. Det ska jag göra!

Hallen

Då tiden inte räcker till funderar jag ibland om jag skulle sluta skriva på denna blogg. Då jag ju har en om barnen och familjen som känns mer prio då släktingarna finns så långt borta så blir mina uppdateringar här väldigt få. Men samtidigt så är det ju såååå kul detta med inredning och att få vara en del i denna inredningens bloggvärld!

Hallen hos oss är ett projekt vi planerar att ta tag i i höst. Det blir inga stora förändringar. Nya tapeter ska upp och kanske blir det att måla lite vitt här och där också. Vi får se hur mycket vi orkar.Avlastningsbordet ovan står i hallen och den söta ugglan sprang jag bokstavligen på en dag på stan så självklart fick den följa med hem (efter ett besök i kassan då förstås) :)I dagsläget hänger sambons morfars "gitarr" ovanför avlastningsbordet men nu har jag inhandlat ett väggord som efter omtapetseringen ska få pryda denna plats.Ps. Jag kan inte låta bli att ursäkta mig för tapeten som just nu sitter i hallen. Det är inte jag som valt den utan de förra husägarna. Den är ljus och fräsch men jag är allergisk mot bårder. Så, då var det gjort. Nu känns det lite bättre. :)

RSS 2.0