Varför blir det jämt så här?


Rensat, sorterat och organiserat

Igår kväll när barnen somnat fick jag för mig att jag skulle rensa och sortera och snygga till datahörnan i gästrummet/ datarummet. Medan jag höll på så funderade jag på varför det alltid blir så här stökigt hemma hos oss. I alla fall i vissa rum. Detta rum är ett av de rum vi bara inte kan hålla ordning i nån längre stund. Trist. Men nu är det i alla fall ordning och reda och det tänker jag njuta av i ett par dagar tills papper och annat hopar sig igen...


Ostädat, osorterat och organiserat

Lördagkväll


Nu när vi dragit igång med jobb, skola, fritids och förskola så blir det inte mycket bloggtid. På helgerna myser vi till det lite extra och hämtar nya krafter. Ikväll står film och godis på schemat. :)

Efter att jag fått upp mitt väggord HOME i vardagsrummet slog det mig plötsligt att jag nu har en hel del bokstäver i min inredning... Men det är ju så fint så jag kan tänka mig ännu fler. :)
Lite piff i vardagsrummet

Har piffat och livat upp vardagsrummet lite med bokstäver jag köpt hos Elli. Det var kärlek vid första ögonkastet och med lite svart färg som bakgrund så sitter de nu på väggen och livar upp mitt vardagsrum. :)
Lite före och under arbetet
1. Den kalla och livlösa väggen
2. Här har färgen kommit upp på väggen
3. Bänken och förstärkaren passar inte in i färg...
4. ...och får sig sen en strykning med svart färg de med

RSS 2.0