Lite blandat från mig


© BIlder lånade från Isa Form

Lillasyster Tilde fyllde 1 år för över ½ år sen. Hon fick då en slant från sin mormor och morfar (som inte kunde komma på kalaset) som jag skulle få köpa något för. Jaghar pratat om en tavla från Isa läääänge nu och nu är det dags att bestämma sig. Men vilken ska man ta? De är ju så fina allihopa. Jag har sån beslutsångest. Hjälp mig. Vilken är finast?


© BIld lånad från Namnsmycken

Likaså har jag svamlat och velat kring min 30-års present också, det där namnsmycket. Har hittat så många fina där med och får så svårt att bestämma mig. Men nu TROR jag att jag har bestämt mig. fatsnade ju för ett av de två som jag visade innan och nu i helgen ska jag göra min beställning har jag tänkt. Det blir nog detta.


© Bilder lånade från Jotex

Har nu också beställt lite nytt "piff" till det blivande spelrummet/ allrummet. Har pratat om detta kuddfodral o denna filt innan och nu är det på ingång. Längtar tills vi sätter igång på riktigt och inhandlar tv och tv-möbel.

Man kan väl sammanfatta detta inlägget med att jag är väldigt velig och lätt får beslutsångest då det gäller inköp... Men så har det inte alltid varit, då jag är ganska duktig på att handla först och tänka sen. Lagom är bäst!

Trevlig helg på er allihopa!

Jag= en helgbloggare

Ja, så kommer det nog att bli. På helgen finns mer tid för roliga ego-saker. Så räkna inte med mig på vardagarna men på helgen ska jag minsann lyckas få ner några rader! Kan inte hålla mig borta från bloggandet helt, det går bara inte!!!

Har idag besökt Ikea tillsammans med Nova. Vi gjorde en liten mamma-dotter dag och nu har jag äntligen den fina vilfåtöljen "Karlskrona" i min ägo. Blev så fint och den är så skön att ligga i. Blev en ny matta till vardagsrummet med, en Hampen. Billig och inte så tokig! Kastar in lite bilder innan jag kastar mig i säng.


Nya fåtöljen med kudde och fäll. Nu ligger det kanske inte så snyggt på bilden, men ni fattar!
Ljussnurran på väggen har tidigare prytt väggen i uterummet men nu har den hamnat i vardagsrummet. Så klart med gröna värmeljus i för att matcha. =)


Nya mattan...

Några bilder (kanske de sista sommarbilderna) som jag tog i veckan då vi var in till Uppsala. Vi promenerade förbi en park där Nova var helt övertygad att det bodde prinsessor. Det var väldigt fint så vem vet, kanske bor det någon sagoprinsessa där?

Bloggpaus

Med det nya heltidsjobbet, stundande inskolning, hus och hem och en precis avklarad 30-års dag så är det svårt att få tiden att räcka till. Så nu tar jag en paus i bloggandet. Men jag kommer tillbaka, var så säkra. =)

♣Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram Kram♥Så var man inne på de 30...

Stort tack för alla gratulationer jag fått idag!!! Kastar in några bilder från dagen. Berättar mer sen... Jobb imorron, sängen väntar!


Vilket skulle du välja?

Om du skulle välja ett av dessa namnsmycken med barnens namn, vilket skulle du välja?

Alt nr 1


Alt nr 2

Bilder från Namnsmycken.com

Jag önskar mig ju som bekant ett namnsmycke i 30-års present. Men har svårt att bestämma mig vilket av dessa två jag gillar mest. Det lutar nog åt alt 2, men vilket skulle DU välja?

Födelsedagen närmar sig...

Ja, snart är man 30 år på riktigt. Herregud, fattar det inte. Jag kommer ihåg när mina föräldrar fyllde 30 år ju... och nu är jag där själv. Känns helt sjukt men trots det tar jag det hela med ro. Ingen 30-års kris än i alla fall. Känner väl att jag hunnit med en del i livet. Har min utbildning (klar-01), fast jobb, två barn, sambo och hus.

Har skrivit ihop en liten önskelista inför högtidsdagen. Ofta frågar nära och kära vad man önskar sig och jag har svårt med önskningar. Men dessa saker har funnits med på önskelistan en tid så de kan lika gärna skrivas (och visas) här.
1. Kakfat i tre våningar (helst turkost, annars svart el vitt). Finns bla på Mique
2. Namnsmycke med barnens namn
3. Löpare av märket L.O.B design (2 st) En till köksbordet och en till köksbänken. Kan inte bestämma mig om jag vill ha vit el svart dock.
4. En orkidé. De är ju så vackra!
5. Denna liggfåtölj (Ikea) som jag velat ha i flera år. Men aldrig kommit mig för att köpa.
6. En ny brevlåda, gärna denna typ av modell.

Så ett litet bidrag till något av de ovanstående vore toppen!

Men presenter är absolut inte något måste. Jag blir så glad bara om mina vänner kommer ihåg min födelsedag genom ett sms eller liknande.
Nä, nu ska gamlingen gå och lägga sig. Imorgon är det jobbdags igen. Kram på er!

Working mum och allrumsplaner

Nu är jag igång på jobbet efter över 1½ år som föräldraledig. Har dessutom börjat ett nytt jobb på orten och slipper på så vis drygt 2½ timme (dörr till dörr) om dagen i pendlingstid. Känns bara positivt så här långt. Sambon är föräldraledig hela aug och ska ta hand om inskolning på förskolan osv. Så just nu kan jag helhjärtat gå in för jobbet. Kanske blir det lite glest mellan inläggen nu då jag inte kommer att ha lika mycket tid för bloggen som innan.

På inredningsfronten så händer det inte så mycket här hemma just nu. Däremot så har sambon börjat prata på att göra om i allrummet. Han gillar att spela tv-spel och har en del olika konsoller (inte så snyggt inredningsmässigt men de måste ju få finnas). Dessa har han i vardagsrummet men nu har han fått för sig att göra om allrummet till tv-spelsrum, typ. Nej, absolut inte var min första kommentar då jag hörde om planerna. Allrummet känns ganska harmoniskt idag och att börja ta upp en massa konsoller och flytta runt var jag inte alls så pigg på. Men ju mer vi pratade om det desto mer blev jag med på det. Jag skulle ju kunna få ett skitsnyggt allrum samtidigt som sambon skulle bli nöjd. Yes!

Allrummet som det ser ut idag:


Vi har en liten gammal tv på en liten enkel tv-bänk. Då vi mest tittar tv i vardagsrummet så har detta varit tillräckligt som extra-tv. Expedit-hyllan från Ikea rymmer en stereo och diverse tidningar och fotoalbum.


Soff-delen har jag visat vid något tidigare tillfälle, men här kommer den igen.

Nu har sambon planer på en platt-tv och behöver då en ny tv-bänk. Då rycker jag ut, så klart! =)
Tankarna går så här:


Denna bänk vore perfekt då den inte är så lång som många andra. Expedithyllan åker in i det nya datarummet (ståendes på högkant) och kan då fungera som förvaring för diverse huspärmar osv.
Men ni som har erfarenhet av denna möbel. Hur ser den ut bakom dörrarna eller är det lådor? Vi skulle nämligen behöva sex hyllor.


Har mina ljusblommor i vit vas sedan tidigare och de skulle ju göra sig som pricken över i på den nya tv-bänken. Och så får det bli en ny matta på golvet då den vita (som skymtar på den översta bilden) flyttat in i sovrummet. Har tankar på en grön ryamatta, en nätt rund modell. Tips?Hittade den här bilden på nätet (kommer inte ihåg var dock) och gillar den jättemycket. Nån som vet var jag kan hitta en liknande?

Så, nu är jag redo att inreda ditt spel-rum älskling! =)

RSS 2.0