Nu är vi en liten bit på väg

Då man renoverar och fixar hemma är det en klar fördel om man har någon som kan passa barnen medans man fixar. Bor man 50 mil från farmor och farfar och ca 70 mil från mormor och morfar är det där med barnpassning inget man fixar så lätt. Vi får helt enkelt fixa och dona då tillfälle ges. Vi har både igår och idag passat på då lillasyster sover sin dagliga lur efter lunch. Storasyster har båda dagarna haft kompis på besök men de har lekt så bra så det har funkat fint!











Vi har nu målat hela rummet ett varv men det kommer nog att behövas två vändor till innan vi är nöjda. Sen ska fondväggen upp och lister tillbaka. Fönstret har jag beslutat att måla vitt, men det får bli det sista vi gör då jag skulle vilja in till stan och prata med någon om hur jag ska gå till väga. Har fått bra tips från Monika (tack!) men bör nog höra mig för med om vad jag ska använda för grejer. Men jag tror att slutresultatet kommer att bli riktigt fint!

Kommentarer
Postat av: Annelie

ÅÅÅ vad jag längtar att fixa nu. Riva är ju hur skoj som helst...

Har lovat storasyster att ta tag i hennes rum snart, så det får väl bli när det värsta är över i vår familj...

stor kram

2008-05-18 @ 23:17:44
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det ska bli roligt att se slutresultet. Kram Sandra

2008-05-19 @ 01:08:37
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Iris med kaoset

Vad spännande det ska bli att se resultatet sen. Jag blir väldigt sugen på att göra om vårt vardagsrum, då vår tapet ser ut ungefär som dem du rivit bort :) Det ser ju så enkelt ut när man ser det stegvis i en bildserie :)

2008-05-19 @ 07:43:59
URL: http://inredningskaos.blogspot.com/
Postat av: GÅRDSROMANTIK

Så härligt att få riva i tapeterna!



Jag firar 10000 unika besök och har en tävling på min blogg http://havsviken.blogspot.com/

Välkommen du också!



Kram Maud

2008-05-19 @ 12:23:10
URL: http://havsviken.blogspot.com
Postat av: Anna

Ni har ju hunnit massor! Jag ser verkligen fram emot att se hur det blir. Sen är det inte så länge innan jag får ta tag i mina sessors rum. Ja, du vet ju vad det enda jag går och tänker på nu är... :-D Mathias fick ju inget flyttbidrag på grund av att vi inte hittat ett hus när han började nya jobbet, så vi får fixa allt själva - men med stor hjälp av våra underbara familjer och släktingar. De har redan börjat planera hur de ska fördela släparna och så ska vi hyra en sådan här skåpbil på okq8, så det ska nog räcka med en vända, fast med flera bilar såklart. Vet du vad flyttfirmor skulle ha? 14 000!!! Då är det tur att man har nära och kära som ställer upp. Ha en bra kväll! KRAM

2008-05-19 @ 19:43:28
URL: http://tomteboanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0