Badrumsrenovering


När vi flyttade in i huset för drygt 4 ½ år sedan sa vi att badrummet uppe var något vi skulle ta tag i snarast. Men månaderna blev till år och inget hände. I somras träffade jag på en granne som sysslar med just badrum. Han sa att han kunde komma och titta och lämna en offert till hösten om vi var intresserade. När offerten kom för bara någon liten vecka sedan sa vi "taget" och dagen efter kom de och blåste ut hela badrummet. Så nu är det bara att hänga med!

Efter allt slit med hallen hade jag nästan önskat att få ha en lugn period här hemma MEN underbart skönt att detta nu blir av och att ha hantverkare som gör jobbet!


Under väven hittade vi en våtrumsmatta


Vår dusch som blivit så himla ful genom åren. Kalken har lämnat sådana fläckar på vägg och golv att vi tillslut gav upp med att ens försöka få bort dem...


Redan första dagen hade hantverkaren fått bort golvmatta och installerat den nya golvbrunnen


Badrummet är nu bara ett tomt skal i väntan på fortsättningen

♥ Igår var vi och tittade på våtrumsmattor till golv och tak. Vi bestämde oss på ca 20 min och var bra överens så det var skönt! Badrummet kommer att gå i vitt och svart och sen satsar vi på detaljer i färg för att liva upp det lite. Vi vill satsa på något som håller i längden. Något man inte tröttnar på efter något år.

♥ Sen har vi också lyckats besluta oss för badrumsskåp och tvättställ. På torsdag ska det beställas.

♥ Idag är även elektrikern här för att montera den nya fläkten som är fuktstyrd samt dra ut ström så vi får en taklampa då det varit så mörkt i duschen.



Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhhhvad spännande - och skönt att slippa göra jobbet själva! Ska verkligen bli kul att se sen när än mer har hänt därinne :-)

Kram Jenny

2011-09-13 @ 06:35:28
URL: http://www.fyraifamiljen.se
Postat av: Rose-Marie

Det kommer att bli jättefint!Tur att ni har en toa till! Hoppas vi kan komma och hälsa på er snart.Kram på dig, min kära svärdotter

2011-09-16 @ 07:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0